• Slovenština Slovenština
  • Zavolajte nám, poradíme vám +421 233 058 699 8:00 - 15:00

    Ježiško, všetky tipy na darčeky nájdeš tu

    Rady a tipy

    Darčeky, ktoré vydržia a z ktorých budú mať radosť všetci v rodine? Tu nájdete našich 6 tipov.

    Ježiško, všetky tipy na darčeky nájdeš tu

    Nášho Vianočného poradcu môžete sledovať na sociálnych sieťach aj v newslettri, ktorý posielame každý týždeň až do Vianoc. Na sociálnych sieťach dokonca nájdete aj videonávody, ako darčeky od nás pekne zabaliť, aby pod stromčekom strhli všetku pozornosť.  

    1. Tip: Baránková mikina 

    Máme pre vás prvý tip na hebký vianočný darček! Mikina s baránkom poteší každého zimomravca v rodine. Kombinácia baránka z vnútornej strany a mikroplyšu z vonkajšej je absolútne neprekonateľná a zahreje naozaj rýchlo. Posielame ju vrátane hebkého mikroplyšového vaku, ktorý je možné použiť aj ako vankúšik, keď je mikina vo vnútri.  

    Vizuálne je mikina naozaj skvelá. Môžete si vybrať striedmejší jednofarebný variant alebo siahnuť po mikine v obľúbených vzoroch, ktoré máme aj na najpredávanejších obliečkach. Oversize strih neobmedzuje v pohybe a padne všetkým. 

    Celé sviatky pri rozprávkach, zabalení do baránkovej mikiny až po uši? Tak si predstavujeme kľudné Vianoce v teple domova. Baránková mikina proste patrí do výbavy, ktorá robí doma útulno. Je to darček, ktorý poteší a zahreje deti, mamičky, babičky, sestry, ale aj deda.  

    Vzor si vyberiete tu 

    Ako krásne zabaliť baránkovú mikinu? Pozrite sa na video.

    2. Tip: Mušelín 

    Darujte im Vianoce v tom najväčšom pohodlí. Máme pre vás druhý tip na vianočný darček! Obliečky z mušelínu sú naozaj luxusným darčekom. Vzdušný, hebký a na dotyk nádherne štruktúrovaný materiál si získa srdce každého.  

    Mušelín sa každým praním viac zmäkčuje, takže sa aj po rokoch môžete tešiť na naozaj hebký zážitok. Predstavte si jemnosť nadýchaného obláčiku aj ľahkosť pierka. Navyše nepridáva zbytočnú prácu, pretože sa nežehlí.  

    Praktický darček poteší najmä ženy. Mušelínové obliečky sú ale tak dokonalé a univerzálne, že by sme sa divili, keby neurobili radosť aj tatinkovi, bratovi alebo dedkovi.  

    V ponuke nájdete niekoľko druhov farieb a po novom aj vzorované obliečky z mušelínu. Do vkusu sa teda určite ľahko trafíte. 

    Vzor si vyberiete tu 

    Ako krásne zabaliť mušelín? Mrknite sa na video. 

    3. Tip: Flanel 

    Zamatovo hebký a hrejivý darček. To je flanel. Flanelové obliečky sú v našej ponuke novinka, ale všeobecne je tento materiál považovaný za stálicu, ktorú si obľúbili snáď všetky generácie. Základom pre výrobu flanelu je 100 % bavlna, ktorá úpravami a vyčesávaním získava vlasový efekt. Vďaka tomu je povrch látky príjemne hladký na dotyk.  

    Flanel budú zbožňovať všetci, od babičiek až po maminky. Nemusíte sa báť, že by ste sa im netrafili do vkusu. Máme v ponuke mnoho krásnych kvetinových vzorov. Flanel bude hriať aj tých najväčších zimomravcov.  

    Zaobstarajte svojim najbližším darček, z ktorého budú mať radosť nielen pri stromčeku, ale aj nasledujúce mesiace. Spánok vo flaneli je tak príjemná záležitosť, že mu málokto odolá.  

    Vzor si vyberiete tu 

    Ako krásne zabaliť flanel? Mrknite sa na video. 

     

    4. Tip: Mikroplyš 

    Darček, do ktorého sa zamilujú na prvý dotyk! Mikroplyšové obliečky sú našim zimným bestsellerom. Plánujete darovať pod stromček nejaké mäkké darčeky? Vieme, komu určite urobia radosť!  

    S extra príjemnými mikroplyšovými obliečkami zabodujete u všetkých babičiek a dedkov, ktorí sa v zimných mesiacov radi zababušia do niečoho hrejivého. Pre najväčších zimomravcov odporúčame tieto obliečky v kombinácii s plachtami z mikroplyšu. Studené nohy budú minulosťou.  

    Mikroplyšové obliečky sú ideálne počas chladných zimných mesiacov. Sú neuveriteľne teplé, hrejivé, hebké a mäkké tak, ako žiadne iné. Tento kus luxusu si vaši drahí zaručene užijú!  

    Vzor si vyberiete tu 

    Ako krásne zabaliť mikroplyš? Mrknite sa na video. 

    5. Tip: Obliečky pre deti 

    Urobte radosť pod stromčekom aj tým najmenším. Všetci si z detstva pamätáme, že mäkké darčeky sme veľmi nemuseli. Keď ale príde na príjemné obliečky s obľúbeným rozprávkovým motívom, zvieratkom alebo filmovou postavou, to je úplne iný príbeh. Deťom určite vykúzlia ten najkrajší vianočný úsmev.  

    Vyberte pre ne príjemne hebké a odolné obliečky zo 100 % bavlny. Máme obliečky do detskej postieľky pre najmenších aj do veľkej postele. Na kvalite materiálu sme si dali extra záležať - 100 % bavlna je samozrejmosťou, všetky detské obliečky majú aj certifikát „Dôvera k textíliám“ od OEKO-TEX®. Ten je zárukou zdravotne nezávadných výrobkov.  

    Keď navyše darček zabalíte podľa nášho návodu, budú dosť zvedavé a nedočkavé, čo sa vo vnútri skrýva.  

    Vzor si vyberiete tu 

    6. Tip: Baránkové deky  

    Vianočný darček, do ktorého sa vždy radi zababušia, to sú naše baránkové mikroplyšové deky! Je to skvelý tip na hrejivý darček pre maminky, babičky, sestry, priateľky a všetkých ostatných milovníkov chlpatých interiérových doplnkov. Túžba zababušiť sa doma do niečoho príjemne hebkého a hrejivého s nastupujúcou zimou silnie. Preto nám verte, že tento darček na pár mesiacov nepustia z ruky.  

    Mikroplyšová deka s baránkom je zamatovo hebká, úžasne hreje a skvele drží teplotu. Vyberte im napríklad klasický severský vzor so sobmi, snehovými vločkami alebo typické vianočné motívy so stromčekmi.  

    Táto deka bude ich verným spoločníkom kdekoľvek si budú chcieť dopriať svoju chvíľku pohody, ale môže krásne zdobiť aj posteľ ako dizajnový prehoz. Baránková deka je všestranný darček, ktorý doslova zahreje.  

    Vzor si vyberiete tu 

     

    Naposledy pridané

    Jarné upratovanie bytu a príprava na jar

    | 8 minúta čítanie
    A je to konečne tu. Dlhšie dni, slnečné lúče a veselšia nálada. Aby ste vymietli posledný zbytky zimy, naplánujte tradičnú jarnú očistu, kedy sa…

    Novinky v ponuke: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

    | 3 minúta čítanie
    Vo svete domáceho textilu neustále hľadáme spôsoby, ako zlepšiť naše každodenné pohodlie a zároveň priniesť do našich domovov kúsok luxusu. S…
    Hore