Vážení zákazníci, veľmi sa ospravedlňujeme za oneskorenie v odosielaní objednávok. Prvé objednávky budeme expedovať 20. 10. Oneskorenie expedovania objednávky môže byť stále až 72 hodín. Ďakujem za pochopenie.
Menu
Hľadať Prihlásiť 0 Košík
Váš košík je prázdny :(

Získajte dopravu zadarmo

Nakúpte ešte za 70 € a dopravu máte zadarmo.

0 €
Doprava zadarmo!

Informácie o spracovaní osobných údajov prostredníctvom cookies

  1. Správca osobných údajov, spoločnosť M&K Home Textile s.r.o, IČO:04723775, DIČ:CZ04723775, IČ DPH: SK4120230345 so sídlom č.p. 11, 407 79 Mikulášovice vedená pri Krajskom súde v Ústí nad Labem pod spisovou značkou C 36883, ako prevádzkovateľ tejto webovej stránky, užíva na tejto webovej stránke súbory cookies a systémové dáta ktoré sú tu použité na účely:
    • meranie návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správanie návštevníkov na webových stránkach;
    • vytváranie remarketingových zoznamov;
    • fungovanie webových stránok.
  2. Zber cookies na účely uvedené v ods. 1 možno považovať za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu – oprávneného záujmu Správcu, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“).
  3. Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – tento režim je možné buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača, alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu Správcu námietku podľa čl. 21 Nariadenia, ktorú je možné zaslať na kontaktnú adresu: č.p. 11, 407 79 Mikulášovice. Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne, najneskôr však do 30 dní od vznesenia námietky. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú na fungovanie webu.
  4. Ak vznesiete námietku proti spracovaniu technických cookies potrebných na fungovanie webových stránok, nemožno v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.
  5. Cookies, ktoré sa zberajú na účel merania návštevnosti webu a vytváranie štatistík týkajúce sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe sú posudzované v podobe hromadného celku a tým pádom v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.
  6. Cookies sú ukladané po dobu, ktorá je uvedená ďalej u jednotlivých typov cookies, ktoré sú uvedené v bode 10.
  7. Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi:
    • Poskytovateľom služby Google Adwords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    • Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    • Prevádzkovateľom služieb Sklik je obchodná spoločnosť Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685, DIČ: CZ26168685, so sídlom Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00;
    • Prevádzkovateľom služby Seznam Zboží.cz je obchodná spoločnosť Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685, DIČ: CZ26168685, so sídlom Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00
    • Poskytovateľom služby Heuréka, prevádzkovanej spoločnosťou Heureka Shopping s.r.o., sídlom Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín;
    • Poskytovateľom služby Doubleclick, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    • Poskytovateľom služby Criteo prevádzkovanej spoločnosťou Criteo sídlom 32 Rue Blanche, 75009 Paris, France;
  8. Cookies súbory sú následne spracovateľovi spracované tak, že:
    • Služba Google Adwords: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6008942?hl=en
    • Služba Google Analytics: https://www.google.com/analytics/terms/us.html
    • Služba Sklik https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/
    • Služba Seznam Zboží.cz https://napoveda.seznam.cz/cz/zbozi/vop/
    • Služba Heuréka: https://www.heurekashopping.cz/resources/attachments/p0/10/pruvodce-svetem- internetovych-susenek.pdf
    • Služba Doubleclick https://policies.google.com/technologies/ads
    • Služba Criteo https://www.criteo.com/privacy/
  9. Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
    • požadovať od Správcu informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva,
    • vyžiadať si u Správcu prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť, prípadne obmedziť spracovanie,
    • požadovať od Správcu vymazanie týchto osobných údajov – Správca výmaz vykoná, pokiaľ výmaz nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami Správcu,
    • podať sťažnosť v Úrade na ochranu osobných údajov a právo na účinnú súdnu ochranu, pokiaľ sa domnieva, že jeho práva podľa Nariadenia boli porušené následkom spracovania jeho osobných údajov v rozpore s Nariadením.
  10. Správca spracováva nasledujúce súbory cookies:
Typ Názov Účel
1) Potrebné na prevádzku webu - Fungovanie jednotlivých stránok webu a udalostí:
- obsah nákupného košíka
- prihlásený užívateľ
- súhlas s cookie
- správca pre externé skripty Google Tag Manager
2) Analytické Google Adwords Sledovanie jednotlivých stránok webu.
Slúži na vytváranie štatistík o dokončenej objednávke.
2) Analytické Google Analytics Sledovanie jednotlivých stránok webu a udalostí:
- pridanie do košíka
- dokončená registrácia
- objednávka
- vyhľadávanie

Slúži na vytváranie štatistík o návštevnosti.
     
     
2) Analytické Heuréka Sledovanie dát o odoslanej objednávke (číslo objednávky, objednané produkty).
Slúži na účely sledovania konverzií a hodnotenia z Heuréka portálu cez nákup na danom e-shope.
3) Na marketingové účely DoubleClick Sledovanie jednotlivých stránok webu.
Slúži na vytváranie publik v reklamnej sieti DoubleClick.
3) Na marketingové účely Google Adwords Sledovanie jednotlivých stránok webu.
Slúži na vytváranie publik a sledovanie konverzií z reklám Adwords.
3) Na marketingové účely Google Analytics Sledovanie jednotlivých stránok a udalostí za účelom vytvárania publik na remarketing
3) Na marketingové účely RTB House Sledovanie jednotlivých stránok webu a udalostí:
- objednávka
- e-mail návštevníka

Zber dát za účelom personalizovanej ponuky reklám.