• Slovenština Slovenština
  • Zavolajte nám, poradíme vám +421 233 058 699 8:00 - 15:00

    Láska na vlastnej koži

    Spálne Zaujímavosti

    Vianoce zabuchli dvere a hneď na ne klope Valentín. Ale nebojte sa. Pokojne ho pustite ďalej. Láska už na vás čaká.

    Láska na vlastnej koži

    Zaslúžime si ju všetci. Bez rozdielu. Nezáleží na tom, či je partnerská, rodičovská alebo priateľská. Láska k životu patrí rovnako ako samota. Je to jedna zo základných ľudských potrieb. Často tá najsilnejšia. Milovať a byť milovaný. A práve okolo 14. februára to pociťujeme viac ako inokedy.

    Toto srdce bije práve pre vás

    Symbol lásky značiaci spojenie dvoch duší. Spolupatričnosť a vernosť. Vďaka týmto obliečkam sa z vášho spánku stane srdcová záležitosť. Doslova. A rovnako, ako sa zamilovaní vznášajú v siedmom nebi, aj vy budete ako na obláčiku. Materiál, ktorý dýcha a hladí. Jemnejší ako pavučinka, ale pevnejší ako vyznania na sociálnych sieťach. Bavlna je totiž skutočne láskou na prvý dotyk.

    Mať na ružiach ustlané

    Ako vyzerá taký dokonalý romantický večer? Sviečky, pomalá hudba a hlavne kvety. Ruže. Najlepšie červené. Nemusíte sa báť, pretože tieto vám len tak neuschnú. Bez zalievania (len s pravidelným praním), bez tŕňov. Vydržia roky a roky. A rovnako ako tie živé, tak i tieto nesmrteľné sa hodia kamkoľvek. Malé rozmery a neutrálne farby zapadnú do každej spálne. Ale aj obývačky alebo pracovne. Vďaka tomu budete mať lásku stále nadosah.

    Detská, tá najúprimnejšia

    Šteniatka a mačiatka poráža jediné – detský smiech. Bezprostredná láska, ktorú nám dávajú. Schopnosť vidieť len to dobré. Nielen my, ale aj oni si zaslúžia hrejivú náruč plnú lásky. Pripravili sme preto tú najčarovnejšiu rozprávku. Myšiak Mickey odprevadí tých najmenších napríklad pod Eiffelovku alebo do New Yorku. A nebude sám. Na výlet totiž vezme aj svojou ušatú lásku Minnie.

    A aby to objatie hrialo, sú celé bavlnené. Kvalitný úplet, ktorý je priedušný, pevný, ale zároveň citlivý k detskej pokožke.

    Lásky nie je nikdy dosť

    A my to vieme. Preto sme do valentínskeho výberu zaradili aj plachty. Kvalitné, s vysokou gramážou a v červenej farbe. Tak, aby ladili k romantickým motívom a tej magickej nálade. Láska totiž znamená aj starostlivosť. A vďaka kvalitným obliečkam budete ako v bavlnke.

    Je vám to stále málo? Nevadí. Preskúmajte našu kompletnú valentínsku ponuku. Tá vás zahreje nielen pri srdci, ale aj na tele.

    Naposledy pridané

    Jarné upratovanie bytu a príprava na jar

    | 8 minúta čítanie
    A je to konečne tu. Dlhšie dni, slnečné lúče a veselšia nálada. Aby ste vymietli posledný zbytky zimy, naplánujte tradičnú jarnú očistu, kedy sa…

    Novinky v ponuke: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

    | 3 minúta čítanie
    Vo svete domáceho textilu neustále hľadáme spôsoby, ako zlepšiť naše každodenné pohodlie a zároveň priniesť do našich domovov kúsok luxusu. S…
    Hore