• Slovenština Slovenština
  • Zavolajte nám, poradíme vám +421 233 058 699 8:00 - 15:00

    Mikroplyš vie, ako sa v teple spí

    Spálne Rady a tipy

    Teplo, to je synonymum pre materiál mikroplyš. Áno, je to tak! Mikroplyš sa pomaly a isto zabýval v našich domovoch a robí náramnú službu a parádu. Kto raz skúsil mikroplyšové obliečky, plachtu alebo deku, už ich nikdy neopustí. Ak ste zimomraví, precitlivení na chlad, ťažko sa zahrievate, budú textílie z mikroplyšu to pravé pre vás. Stopercentne plní svoj účel a hodí sa do každého interiéru ako skvelý doplnok. Je na vás, koľko tvorivosti dokážete do svojich domovov vniesť.

    Mikroplyš vie, ako sa v teple spí

    Mikroplyšové objatie, spôsobí vám dojatie

    Mikroplyšový variant posteľnej bielizne sa stal v poslednej dobe veľmi obľúbeným pre jeho dokonalé vlastnosti. Vyrába sa zo 100 % mikrovlákna, ktoré je tkané z veľmi jemnej umelej priadze. Krátko strihané husté jemné vlákno je obľúbené pre svoje vlastnosti, ktorými sú schopnosť veľkej absorbcie a rýchleho schnutia. Kvalitné spracovanie je zárukou dlhej životnosti. Vďaka svojej jedinečnej povrchovej úprave nekĺže. Jeho hebkosť a vysoká hrejivosť sú návykové.

    V dnešnej dobe je na trhu už nespočetné množstvo atraktívnych vzorov a farieb. Kombináciou obliečok mikroplyš s plachtou umocníte zážitok z príjemného oddychu a spánku.

    Mikroplyšové plus:

    + jedinečné termoregulačné vlastnosti

    + jednoduchá údržba (pranie v pračke na 40 °C)

    + rýchloschnúce, bez žehlenia

    + stálofarebnosť a pevnosť

    + kvalita spracovania

    + hypoalergénne

    Hebký a hrejivý darček pre každého

    Stáva sa vám tiež, že neprichádza inšpirácia na darček pre vašich blízkych? Urobiť radosť prarodičom je naozaj kumšt. S mikroplyšovou dekou, obliečkami alebo plachtou mikroplyš nikdy nešliapnete vedľa.

     

    Detská izba v zime už jedine s obliečkami z mikroplyšu. Vaše deti si ho zamilujú. Pre detské duše je pocit zababušenia veľmi dôležitý. A to mikroplyš dokáže na jednotku​.

    Nazvime to napríklad hygge, lagom alebo pekne po slovensky – proste šťastné leňošenie. S mikroplyšom to bude skvelý relaxačný zážitok. A ako finálny doplnok: lahodné varené víno, horúca čokoláda alebo voňavá káva.

    Aj tak sa dá prežiť chladný a sychravý čas. Pozvite mikroplyšové textílie do vašich domovov a získate verných sprievodcov zimných mesiacov.

     

    Článok pre vás napísala Liduška.

    Naposledy pridané

    Ako používať napínacie poťahy na sedací nábytok?

    | 4 minúta čítanie
    Napínacie poťahy milujeme. Vyriešia nejeden problém. Nábytok ochránite a zároveň ho prezlečiete do nového kabátu. Prečo zostať len pri krásnych…

    Jarné upratovanie bytu a príprava na jar

    | 8 minúta čítanie
    A je to konečne tu. Dlhšie dni, slnečné lúče a veselšia nálada. Aby ste vymietli posledný zbytky zimy, naplánujte tradičnú jarnú očistu, kedy sa…
    Hore