• Slovenština Slovenština
  • Zavolajte nám, poradíme vám +421 233 058 699 8:00 - 15:00

    Obliečky do detskej izby | Aký motív vybrať?

    Spálne

    V dnešnom článku vám chceme predstaviť našu ponuku obliečok pre deti, a tým vám celý nákup uľahčiť. Máme ich naozaj veľa, tak poďme rovno na to.

    Obliečky do detskej izby | Aký motív vybrať?

    Líšia sa obliečky pre dievčatá a chlapcov?

    Všetci vieme, že deťom je v podstate jedno, ktoré motívy sú spoločnosťou považované za vhodné pre dievčatá a aké pre chlapcov. Keď sa im nejaký motív páči, nepremýšľajú, či je to v „poriadku“ alebo nie. A tak je to správne. Deti by mali mať okolo seba to, čo sa im páči a robí im radosť. V článku obliečky rozdelíme podľa jednotlivých motívov.

    Pri nákupe sa zamerajte hlavne na rozmery, v našej ponuke narazíte na

    Obliečky do postieľky

    Hoci sa zameriavame skôr na obliečky pre veľké deti, nezabúdame ani na tie najmenšie. Aktuálne v našej ponuke nájdete dvojo filmových obliečok a to FrozenAko vycvičiť draka

     

    Zvyšok tvoria úplne nádherné, pomerne neutrálne obliečky, ktoré budú ozdobou každej postieľky. Prírodné motívy v jednoduchých farbách nenarušia pokojnú atmosféru izby, naopak jej dodajú elegantný nádych plný relaxu a pohody. Možno vás zaujme čarovná srnka, autíčka alebo iný motív. Nech vyberiete akokoľvek, váš miláčik v postieľke zaspí raz-dva.

     

    Obliečky do veľkej postele

    Filmové motívy

    Začneme asi tým celosvetovo najobľúbenejším. A to nehovoríme len o deťoch, pretože Harryho Pottera milujú aj dospelí. V ponuke máme napríklad tieto krásne obliečky s Rokfortom, čo je škola pre čarodejníkov, kam chodia Harry, Ron a Hermiona.

    O nič menej obľúbené či známe sú Hviezdne vojny. Film, ktorý v roku 1977 začal slovami "Kedysi dávno v preďalekej galaxii", patrí dodnes medzi najobľúbenejšie motívy. Dnes už je na svete nespočetné množstvo filmov a rozprávok, takže nebude vadiť, keď Yoda ozdobí aj detskú izbu.

     

    Potom tu máme dve rozprávky, ktoré medzi deťmi víťazia na plnej čiare. Obe už si vyslúžili pokračovanie a seriálovú podobu, čo už niečo znamená. O čom to hovoríme? Je to Frozen čiže Ľadové kráľovstvo a Ako vycvičiť draka. A máme pre vás ďalšiu senzačnú správu a to, že obidvojo obliečok nájdete aj vo verzii do postieľky.

     

     

    A pretože teraz veľmi letia hrdinovia, nesmú chýbať ani v našej ponuke. Tieto obliečky s Avengers ochránia pred nočnými morami, a navyše vyzerajú naozaj skvele.

    Seriálové motívy

    Seriály sa často točia okolo zvieracích postáv, čo tiež potvrdzujú rozprávky ako Prasiatko Peppa, Tlapková patrolaSpongeBob

    Prečítajte si tiež: Ako vybrať obliečky a na čo si dať pozor pri nákupe?

    Pepina je prasiatko, ktoré prežíva vcelku normálny život so svojou rodinou a priateľmi. Jej kamaráti sú rôzne zvieratká, čo deti učia, že sa môžu kamarátiť s kýmkoľvek bez rozdielu.

     

    Tlapková patrola je záchranársky tím, ktorý každý deň rieši problémy v ich okolí. Ich motto znie "Odvážne Labky sa už ženú!". Každé zo 6 šteniat má iné vlastnosti a schopnosti, takže sa skvele dopĺňajú. Odteraz sa už deti žiadneho bobáka báť nebudú.

     

    Kto by nepoznal SpongeBoba. Je tu s nami už skutočne dlho. Už od roku 1999. Odvtedy zažil s kamarátom Patrickom už mnohé dobrodružstvá. Ak to neviete, SpongeBob je morská huba a Patrick hviezdica. Sú to nerozluční kamaráti a trávia spolu naozaj veľa času. Ideálny pár kamarátov do detskej spálne.

     

    Zvieracie vzory

    Nemenej obľúbené sú motívy so zvieratkami. Od mačičiek, cez psíkov až po žirafy. Ale tiež tu nájdete aj neobyčajné zvieratá ako napríklad dinosaury. A pokiaľ nezostanete iba pri jednej obliečke, môžete si založiť súkromnú zoo. Deti to určite ocenia.

     

     

    A to nie je všetko

    Okrem vyššie spomínaných u nás samozrejme nájdete aj ďalšie vzory, ale to už si prejdite sami. Všetky naše detské obliečky sú zo 100 % bavlny, takže sú kvalitné a veľmi príjemné. Vopred sa ospravedlňujeme, že sa deťom nebude chcieť vďaka hebkému materiálu ráno vstať z postele :).

    Naposledy pridané

    Jarné upratovanie bytu a príprava na jar

    | 8 minúta čítanie
    A je to konečne tu. Dlhšie dni, slnečné lúče a veselšia nálada. Aby ste vymietli posledný zbytky zimy, naplánujte tradičnú jarnú očistu, kedy sa…

    Novinky v ponuke: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

    | 3 minúta čítanie
    Vo svete domáceho textilu neustále hľadáme spôsoby, ako zlepšiť naše každodenné pohodlie a zároveň priniesť do našich domovov kúsok luxusu. S…
    Hore