• Slovenština Slovenština
  • Zavolajte nám, poradíme vám +421 233 058 699 8:00 - 15:00

    Recenzia od Arthura

    Zaujímavosti

    Aké je tajomstvo šťastných chvostíkov vašich štvornohých maznáčikov?

    Recenzia od Arthura

    Určite všetci poznáte tú knižku Malý pes. Je to tá super knižka o psovi, ktorý žije na svojej malej planéte a prežíva rôzne dobrodružstvá. Mojou najobľúbenejšou postavou je líška. Líška bola strašne múdra a pri rozlúčení mu povedala jednu veľkú múdrosť "Tu je to moje tajomstvo: správne vidíme len srdcom a psím chvostom. Čo je dôležité, je očiam neviditeľné.". A pretože som šikovný pes, hneď som to pochopil :-) .

    Pretože cítime srdcom a chvostom! Hneď som vedel, čo mám robiť. Nechal som si objednať nové super obliečky s líškou. My to často odmietame priznať, ale najradšej sa pánom váľame v posteli, keď nás doma nechajú samotných. Je to pomerne namáhavá činnosť, pretože pri tom premýšľame, väčšinou so zavretými očami a slinou pri papuli. Keď obliečky dorazili, celý nedočkavý som sa ich podujal vyskúšať. Prvý dotyk labkou a ja som hneď vedel, že tieto obliečky si zamilujem. Teraz už len počkať, až sa doma zatvoria dvere a ja si pôjdem vyskúšať tú slasť.

    Potom to prišlo. Pán odišiel a ja som si mohol dopriať chvíľku pohody. Vyskočil som na posteľ a moja premýšľacia chvíľka mohla začať. Po pár minútkach som sa musel do tých perín doslova zamotať, až také skvelé to bolo.

    A teraz, po pár preležaných dňoch Vám musím povedať, že je to fakt super! Bavlna jemnučká a príjemná. Každá moja labka aj môj chvostík je ako v raji. Po každom, niekoľkohodinovom, odpočinku sa cítim ako nový pes. Už vlastne chápem, prečo sa paničke a pánovi ráno nechce z postele.

    Dokonca som už niečo vymyslel! Musím si kúpiť nejaké ďalšie obliečky so super obrázkami, pretože veľmi nerozumiem tomu, ako ma doma mohli nechať spať len v obyčajných obliečkach. Toto je totiž úplne iný pôžitok zo spania. A ako povedala líška – nejde to popísať a nie je to vidieť očami.

    Ale keď si to skúsite na vlastnej koži, tak už nebudete chcieť do postele nič iné.
    A za to vám ručím!

    Tak sa majte a ja vám nabudúce zase niečo napíšem o tom čo ďalšie som vymyslel,
    Váš Arthur

     

    Naposledy pridané

    Jarné upratovanie bytu a príprava na jar

    | 8 minúta čítanie
    A je to konečne tu. Dlhšie dni, slnečné lúče a veselšia nálada. Aby ste vymietli posledný zbytky zimy, naplánujte tradičnú jarnú očistu, kedy sa…

    Novinky v ponuke: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

    | 3 minúta čítanie
    Vo svete domáceho textilu neustále hľadáme spôsoby, ako zlepšiť naše každodenné pohodlie a zároveň priniesť do našich domovov kúsok luxusu. S…
    Hore