• Slovenština Slovenština
  • Zavolajte nám, poradíme vám +421 233 058 699 8:00 - 15:00

    Sezóna mikroplyšu je tu

    Spálne Rady a tipy

    Stromy už chytajú okrové odtiene, sem-tam ranná hmla a večery už rozhodne nie sú na prechádzky v papučiach a šortkách. Neveští to nič iné, než pomalý príchod jesene. Ten síce kalendárne začína až na konci septembra, ale poznáte to. Pocitovo vždy príde skôr. Poznáte to jednak podľa nálady, ktorú chtiac-nechtiac ovplyvňuje sústavne zamračená obloha, ale aj podľa citeľného ochladenia vo vašej domácnosti.

    Sezóna mikroplyšu je tu

    Je čas navliecť mikroplyš

    Len máločo vám dokáže doma tak zdvihnúť náladu, ako vhodne zvolené textílie. Od tých na jeseň očakávame hrejivú atmosféru (nielen na oko, ale aj na telo), pohodu a vytváranie útulna. K domácej pohode prispievajú chlpaté deky, dekoračné vankúšiky a v spálni sú to neomylne mikroplyšové obliečky

    Zamatová mikroplyšová plachta udrží vašu posteľ príjemne vyhriatu, hoci necháte okno dokorán, pre čerstvý vzduch. Sú to práve úžasné termoregulačné vlastnosti, pre ktoré sú mikroplyšové obliečky toľko vyhľadávaným domácim doplnkom. Pre najväčších zmrzlíkov sme si navyše prichystali mikroplyšové deky s baránkom. Tie sa hodia nielen na gauč, ale pokojne aj ako prehoz cez posteľ.

    Hodí sa do detskej postele?

    My hovoríme áno. Obliečky z mikrovlákna večer nahradia hocijaké plyšové medvedíky aj teplú náruč, takže dieťa bude určite spokojne zaspávať aj snívať. Naše mikroflanelové obliečky (hovoríme im mikroplyš, pretože ich tak ľudia poznajú) sú vyššej kvality. Je to síce stále 100 % polyester, ale jeho výroba podlieha najnovším technologickým úpravám, a preto garantujeme hustejší, ale zároveň jemnejší chĺpok, ktorý nepĺzne a kráľovsky hreje.

     

    Pozor by ste mali dať, ak je vaše dieťa ekzematik. Mikrovlákna totiž nedýchajú tak dobre, ako napríklad bavlna, a preto sa môže pokožka zaparovať.

    Najhebkejší darček pod stromčekom

    To bude zaručene čokoľvek z mikroplyšu. Teraz už stačí iba vybrať vzor a tešiť sa na úsmevy obdarovaných. V našej ponuke nájdete množstvo hebkých produktov, od diek, mikroplyšových obliečok na vankúšiky, až po celé posteľné súpravy.

     

    A ak chcete urobiť radosť aj sebe, pozrite sa tu na naše tipy, ako si zatepliť a zútulniť domov ešte pred Vianocami.

    Ste mikroplyšový nováčik?

    V tomto článku sme podrobne popísali, pre ktoré vlastnosti budete mikroplyš zbožňovať. Snáď by sme len vypichli, že je to jeden z najmenej náročných materiálov na údržbu. To z neho robí stálicu, čo sa životnosti i obľúbenosti medzi posteľnou bielizňou týka. Nikdy vám nezačne púšťať chlpy alebo tvoriť žmolky. 


     

    Stavíme sa, že teraz sa už nemôžete dočkať, až sa do tých zamatových perín zababušíte. :)

     

     

    Naposledy pridané

    Jarné upratovanie bytu a príprava na jar

    | 8 minúta čítanie
    A je to konečne tu. Dlhšie dni, slnečné lúče a veselšia nálada. Aby ste vymietli posledný zbytky zimy, naplánujte tradičnú jarnú očistu, kedy sa…

    Novinky v ponuke: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

    | 3 minúta čítanie
    Vo svete domáceho textilu neustále hľadáme spôsoby, ako zlepšiť naše každodenné pohodlie a zároveň priniesť do našich domovov kúsok luxusu. S…
    Hore